Over dit blog

Welkom bij het blog ‘Creatief in beweging’, geschreven door mij, Titeke Postma.

Met Propulz.tP, mijn bedrijf, zet ik je op een originele, creatieve en eigenzinnige manier aan het denken over het leuk(er) maken van bewegen. Zodat bewegers ‘in beweging komen’, zich gezond voelen en niet afhaken maar blijven bewegen. 

Ik gebruik daarvoor veel verschillende invalshoeken, laat me inspireren door boeken, filmpjes, gebeurtenissen enzovoorts. Water is daarbij heel vaak een verbindende factor. Soms heel direct, omdat ik heel veel doe op het gebied van (leren) zwemmen. Soms heel indirect, wanneer water zich ontpopt als een zeer bruikbare metafoor.

Een speerpunt is bewegen in water, een heerlijke bezigheid (die ik zelf veel te weinig doe). Ik ontwikkel producten die zorgen dat bewegers met plezier blijven bewegen. 

Met mijn blog zet ik je op een originele, creatieve en eigenzinnige manier aan het denken. Belangrijkste toepassingsgebieden zijn bewegen, gezondheid en leren/onderwijs.  Ik schrijf over de dingen die ik zie, doe, wil, lees enzovoorts. Bedoeld om jou als lezer te inspireren, na te laten denken, in beweging te zetten. En ook om mezelf actief te houden. Dus als je wilt reageren? Graag!

Hartelijke groet,

Titeke 

Foto Titeke 2015-2

www.propulztp.nl

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.